VALÉRIA POLČOVÁ – HEJ, ŠPIVAM SEBE ŠPIVAM

11.00

Dostupné na objednávku

Kategória:

Popis

Predstavujeme Vám našu najnovšiu spoluprácu s výbornou speváčkou ľudových piesní Valériou Polčovou. Je to jej profilové CD, na ktorom sme sa podieľali produkčne v nahrávacom štúdiu JOZEF CHOVANEC STUDIO. Na CD taktiež spolupracovali PaeDr. Michal Smetanka, Slavomír Harman. O postprodukciu mix a master sa postaral Jozef Harničár, Damián Harničár-HARDY STUDIO.

Hej špivam sebe špivam…CD Hej špivam sebe špivam je moje prvé debutové album. Pôvodná myšlienka tvorby CD bola spraviť radosť sebe aj svojím blížnym. Celá moja rodina spieva a spoločne si takto krátime chvíle. Veľmi vzácny hlas má moja babka, ktorá je hosťom na CD, ktorá ma už 80 rokov. Rovnako dôležitým hosťom je môj dedko, ktorému bol nadelený veľký zvučný hlas. Vek sa už na ich hlasoch podpísal, no verím, že je z nich cítiť celý ich príbeh a skúsenosti. Piesne, ktoré sú na CD sú šarišské. Snažila som sa vybrať piesne, ktoré sú známe nejednému uchu, ale i také, ktoré som počula len od svojej babky. Všetko sú to piesne, ktoré si vždy rada zaspievam a sú mi blízke. Verím, že toto CD prinesie radosť všetkým, ktorí majú radosť z ľudovej hudby. Prajem príjemné počúvanie.  2022

www.valeriapolcova.sk

PRODUKT DOSTUPNÝ OD 5.DECEMBRA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.